MARIKA KOTIRANTA
FRAGILE FUTURE
24.4.-13.5.2021 | Galleria G12
 
 
"Maalaan lähes joka päivä. Tuntuu ettei sivellintä voi laskea kädestä. Vielä tämä teos, tämä ajatus, tunne, sitten lepään. Mutta aina tulee uusia. Joskus vimmaisesti ryskäten, joskus pehmeästi suostutellen. Jos en nyt saa tätä kankaalle, se katoaa iäksi. Ja entä jos se on juuri se, mitä en voi jättää kertomatta.
 
Kaikkialla on epävarmuutta. Se täyttää mielen ja upottaa unelmat. Kukaan meistä ei ole siellä, missä haluaisimme, turvassa. Kaikki tuntuu niin hauraalta ja haavoittuvaiselta. Ajatuksista tulee helposti itseään toteuttava ennuste. Entä jos emme annakaan kaiken vain tapahtua, vaan otamme käyttöön ratkaisuja, joita meillä jo on. Päätämme vaikuttaa huomisen maailmaan. Lastemme maailmaan.
 
Näyttelyn maalaukset ovat syntyneet voimakkaista tunteista, joita tämä aika on herättänyt. En halua luovuttaa ja lakata välittämästä. Kiitollisena läheisistä ja saamastani rakkaudesta. Onnekkaana kun saan käsitellä ympäröivää maailmaa maalausteni kautta. Juuri nyt elämä tuntuu niin raastavalta. Mutta samalla uskomattoman kauniilta ja arvokkaalta."

Marika Kotiranta, 2021


CV, Marika Kotiranta >>
 
 
Lisätietoja:
Galleria G12, Annankatu 16, 00120 Helsinki | www.galleria12.fi | 044 717 7177 | info@galleria12.fi

Kasvatan uusia unelmia I, 2021, akryyli kankaalle, 110 x 120 cm