Tero Annanolli
Ranskalainen viiva - hetken vaikutelmia ja tussiviivoja kankaalla
19.8. - 7.9.2017 | G12 Helsinki

 

Tero Annanollin maalaukset käsittelevät ajan kulkua, myyttejä ja visuaalisia kerrostumia; kukkia ja veistoksia, lintuja, paikalliskasvien herbaariota. Maalaukset ovat saaneet vaikutteita Roomasta, Jakartasta ja Pariisista. 

Maalaukset Annanolli on toteuttanut esimerkiksi pyöreille pöytäliinoille ja rullaverhokankaille. Pöytäliinat ja muut kodin kierrätyskankaat toimivat siis maalausten pohjina ja niillä on jo oma historiansa.

Maalaustekniikkana Annanolli on käyttänyt lehtimetalleja ja pullotussia.  Annanolli ihailee vanhaa käsityötaidetta ja -taitoja. Hän haluaa ottaa vaikutteita vanhasta, mutta haluaa tuoda sen omalla tavallaan nykyhetkeen. Annanolli kuvaa työskentelytapaansa vanhojen tekniikoiden uusiokäytöksi.  Mestarilliset, kerrokselliset maalaukset ovat vaikuttavia.  

 

Annanolli was awarded the gold medal by London Cultural Olympiad in 2012 and has been a member of the Olympic Fine Arts Association since 2014.
Annanolli's work has been praised for his versatile use of materials and closeness to nature. Recycled fabrics are used as a base material for paintings, and he combines fabrics with sheet metals in a surprising way.

Annanolli typically chooses flowers, plants, landscapes and boats as themes for his paintings. In portraying humans, Annanolli approaches his subject in relation to the environment and space. Key issues in his artworks are surface structure and the use of recycled fabrics, such as cast-off tablecloths, bedspreads and curtains.
 

Cv, Tero Annanolli >
Kuvallinen teosluettelo, G12 Helsinki, 2017 >
Verkkokauppaan >

Lisätietoja:
G12 HELSINKI, Annankatu 16, Helsinki | www.galleria12.fi | 044 717 7177 | g12helsinki@gmail.com