Juan Antonio Muro

Juan Antonio Muro on espanjalaissyntyinen Espoossa asuva ja työskentelevä taidemaalari ja säveltäjä. Muro valmistui taidemaalariksi Helsingin Vapaasta Taidekoulusta 90-luvun alussa. Hän on 1990-luvun taitteesta saakka pitänyt monia sekä osallistunut lukuisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin. Hän on Taidemaalariliiton, Espoon Taiteilijakiltan ja Espoon Kuvataiteilijoiden jäsen. Hänen teoksiaan on julkisissa kokoelmissa Suomessa ja Ruotsissa.

 

Aiemmat näyttelyt:
Juan Antonio Muro ja Eeva Tervala
TILA PUILLE

9.11. – 28.11.2019 | Galleria G12

”Tila puille” on ajatuksellinen  viittaus metsiin ja ihmisen asenteeseen niihin. Se on eräänläinen pohdinta ihmisen suhteesta siihen ympäristöön, jota hän käyttää enemmän tai vähemmän tietoisesti ja johon hän rakentaa elintilansa. Luontoon.

Suuren aiheen pienehköt Metsä maalaukset ovat eräänlaisia muistikuvia, heitettyjä katseita, valoja, tiloja, liikettä ja tietoisuutta  kulumattoman ajan hetken pysähtymisestä. Kun huomaa jotakin tapahtuneen, se on jo tapahtunut. Tilapäisyys ja odotus ovat yhtä voimakkaita.

Juan Antonio Muro ja Eeva Tervala, 2019

 

Taiteilijapariskunnasta 27.7.2019 julkaistu lehtijuttu Anna-lehdessä.  (Teksti: Anneli Juutilainen, kuvat: Jonne Räsänen) >>

Lisätietoja:  Galleria G12 | Annankatu 16, Helsinki | www.galleria12.fi | 044 717 7177 | info@galleria12.fi

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa