Venla KiveläMaiju Mulari

Kivelä ja Mulari
02.07 - 27.07.2024

Venla Kivelä ja Maiju Mulari ovat kuvataiteilijoita, joiden tiet kohtasivat yhteisissä taideopinnoissa vuonna 2014. Galleria G12:ssa avautuva näyttely yhdistelee monipuolisesti öljyvärimaalausta, kuvanveistoa ja korutaidetta tavalla, jossa kaksi- ja kolmiulotteinen työskentely rytmittyy eheäksi, tilalliseksi kokonaisuudeksi. Taiteilijoiden yhteinen inspiraationlähde ovat erilaiset materiaalit ja niiden kuvaaminen. Elottomat objektit saavat uuden elämän ja ilmenemismuodon taiteellisten prosessien siivittämänä.

Venla Kivelä on kuopiolaislähtöinen kuvataiteilija, joka työskentelee öljyvärimaalauksen parissa. Teokset syntyvät kohtaamisesta jonkin kiinnostavan objektin tai muodon kanssa. Kivelän teoksissa avautuu ikkuna yliluonnolliseen maailmaan, jossa aikaamme leimaavat epävarmuuden, ulkopuolisuuden ja irrallisuuden kokemukset tulevat näkyväksi leijuvana liikkeentuntuna ja utuisena sivellintyöskentelynä.

Mulari on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Hänen työskentelyssään kuvataiteen menetelmät yhdistyvät ennakkoluulottomasti kuvanveiston, korutaiteen ja installaation vuoropuheluksi. Intuitiivisesti valikoituneet esineet ja materiaalit menettävät funktionsa muuttuen leikkisiksi taideteoksiksi, jotka kertovat tarinoita ja tunnelmia ajasta jossa elämme.

Taiteilijan teokset taidekaupassa esillä näyttelyssä
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa