Galleria G12

Galleria G12 aloitti toiminnan Kuopiossa joulukuussa 2008 jatkuen siellä vuoteen 2018 ja vuonna 2011 toiminta alkoi myös Helsingissä. Nyt Galleria G12 sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Annankadulla Vanhan kirkkopuiston laidalla.

Galleria G12 toimii taiteen välitysmyyjänä. Galleria järjestää taidenäyttelyitä sekä myy taidetta myös verkkokaupassa. Gallerian valoisa etutila, josta on suuret katutason ikkunat kirkkopuistoon, Annankadulle sekä sisäpihan puoleinen huone on molemmat varattu kolmen viikon välein vaihtuville taidenäyttelyille.

Galleria G12:n verkon TAIDEKAUPASTA löytyy suuri valikoima taideteoksia. G12 myy grafiikkaa, valokuvia, veistoksia, piirroksia, maalauksia, lasitaidetta, tekstiilitaidetta että taidekirjoja. Verkkokaupan ja vaihtuvien näyttelyiden teokset ovat ostettavissa joko kertamaksulla tai osamaksulla taidelainauksen kautta, joka on kuluton ja koroton osamaksutapa.

Taideteoksiin voi tutustua taidekaupassamme, josta teokset voi joko tilata suoraan kotiin tai varata gallerialle ensin katsottavaksi. Taideteoksia voi myös testata verkkokaupan sovitusohjelman avulla omalle seinälle. Teosvarauksia otetaan vastaan myös sekä sähköpostitse että puhelimitse aukioloaikoina.

Tilauksen lisätiedoissa voi kertoa, jos teokset haluaa ensin katsottavaksi gallerialle tai tarvitsee teoksille lähetyksen sekä haluamastaan maksutavasta (taidelaina tai kertamaksu). Verkkokaupassamme ei ole maksuominaisuutta. Tilauksen saatuamme tarkistamme teosten saatavuuden ja olemme pikimmiten yhteydessä maksutiedoista sekä toimituksista.

Huomioithan, että verkkokaupan teokset ovat varastoituna, joten pyydäthän ennen vierailuasi sinua kiinnostavat teokset katsottavaksi gallerialle. Voit myös varata etukäteen teosten esittelylle ajan joko sähköpostitse tai tekstiviestillä niin olemme sinuun yhteydessä, p. 044  717 7177 | info@galleria12.fi.

Tervetuloa tutustumaan palveluun ja valikoimaamme!

Gallerian yhteystiedot

 

Taiteilijoille jatkuva näyttelyhaku

Gallerian valoisaa etutilan näyttelytilaa (tila 1) on noin 32 m2 ja takatilaa (tila 2) on noin 30 m2. Tilat soveltuvat hyvin kahdelle eri näyttelylle kuin myös yhdelle isommalle kokonaisuudelle. Tilat on varattu kolmen viikon välein vaihtuville taidenäyttelyille.

Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi näyttelyn suunnitelma, cv ja kuvanäytteitä teoksistasi sekä oletko hakemassa molempia tiloja vai vain toista tilaa. Hakemuksessa voi myös toivoa näyttelyn ajankohtaa.

Näyttelyhakemukset voi lähettää osoitteeseen info@galleria12.fi.
Pahoittelemme, ettemme ehdi vastata näyttelykyselyihin suuren kysynnän vuoksi. Olemme yhteydessä kuukauden sisällä näyttelyaikaa hakeneille taiteilijoille, jotka sopisivat näyttelylinjaamme. Kerromme yhteydenotossamme tarkemmin näyttelyehdoistamme.

Gallerian pohjapiirros ja seinäkuvat PDF

 

Taiteilija, ehdota teoksiasi välitysmyyntiin

Voit myös ehdottaa teoksiasi gallerian taidekauppaan välitysmyyntiin laittamalla meille sähköpostilla tietoa taiteestasi (info@galleria12.fi). Välityssopimuksen tekeminen ja teosten myyntiin laittaminen onnistuu myös sähköisesti. Olethan yhteydessä, niin kerromme lisää.

Galleria G12, Annankatu 16, Helsinki
Antti Immonen | Galleria G12 | Tila 2 (kuva Antti Immonen)
G12 Seinäkuvat ja pohjapiirros
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa