Ando Komugi

Komugi Ando on kotoisin tulivuoren rinteeltä Naganosta, Japanista. Hän asuu ja työskentelee Auttoisilla kuvataiteilijana sekä Ars Auttoinen näyttelyiden järjestäjänä, Päijät-Hämeessä.

Materiaali

”Käytän kaikkia osaamiani tekniikoita, ja se on vapauttanut tekemiseni. Nyt on hauskaa! Jokaisella materiaalilla ja tekniikalla on tarkoituksensa juuri oikeanlaisen pinnan, muodon ja alitajunnallisen mielikuvan muodostamisessa. Käytän maalaustekniikkaa, kutomista, keramiikkaa, ja materiaaleina vaikka öljykanistereita tai voipaperia – mitä vaan! Rakennan teoksista eri materiaalien ja
tekniikoiden yhdistelmiä, valiten kuhunkin kuvaan siihen sopivimmat välineet.”

Aiheet

”Yksi aiheeni työskentelyssä on eksoottisuus – normaali ja epänormaalius. Haluaisin ilmaista, mikä on ulkomaalaisen mielestä epänormaalia tai eksoottista.
Kuitenkaan teosteni tarkoituksena ei ole saarnata, vaan toimia keskustelunavauksina, kutitella herättelemään ajatuksia ja keskustelunaiheita.

Nämä kaksi eri aihetta kulkee minun teoksissani käsi kädessä. Hetkeen palaamisen vangitseminen tekee teokseen tunnelman, ja eksoottisuuden käsittely rakentaa teoksen visuaalisuutta.”

Komugi Ando, 2016

 

Aiemmat näyttelyt:
Ornamo
Komugi Ando

10.12. – 2.2.2017 | G12 Kuopio

 

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa