Olga Klinova

Olga Klinova on syntynyt ja kasvanut Karjalassa ja hänellä on suomalaiset juuret. Hän vietti jo lapsena paljon aikaa luonnossa ja vieraili usein Suomessa. Hänen teoksissaan inspiraation lähteenä on luonto ja erityisesti Venäjän ja Suomen pohjoinen luonto.

Klinova käyttää teoksissaan luonnonmateriaaleja, hillittyjä värejä ja erilaisia graafisia tekniikoita. Hän tekee kuvakudontaa, pyrografiaa, etsausta, kuvituksia ja grafiikkaa, mutta kaikkia teoksia yhdistää yhteinen motiivi – rakkaus luontoon ja luonnon kauneuteen.

Olga pyrkii säilyttämään teoksissaan lasten taikamaailman, satujen ja mysteerien tuntemuksia ympäröivistä maisemista, eläimistä ja ihmisistä, joten usein taideteokset ovat hieman naiiveja tai tarkoituksella yksinkertaistettuja.

 

CV

Klinova Olga syntyi 1987 Petroskoissa Karjalan tasavallassa Venäjällä. Valmistuttuaan lukiosta 2004-2008 hän opiskeli Pietarissa Valtion eläinlääketieteellisessä akatemiassa eläinlääkäriksi. Vuosina 2008-2015 hän opiskeli Stieglitzin Valtion Taide- ja Teollisuusakatemiassa Pietarissa monumentaalitaiteen tiedekunnassa erikoistuen tekstiilitaiteeseen. Akatemiassa opiskelusta tähän päivään saakka hän on toiminut aktiivisesti taiteilijana ja osallistunut näyttelyihin.

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa