Päivi Kukkasniemi

”Olen halunnut vangita maalauksiini ohikiitäviä onnen hetkiä ihan tavallisesta arjesta. Onni on työhuoneen ikkunasta tulviva auringonpaiste. Onni on kiitollisuutta. Onni on luottamusta tulevaan.
Onni on armeliaisuutta itseä ja muita kohtaan. Onni on rakkautta. Onni on metsä, joka täyttää mielen syvällä rauhallaan. Onni on nyt. Onni on arjessa, ehkä jopa liian arkista galleriaan, mutta kuitenkin monelle liian kaukana ulottumattomissa.

Maalausteni kieli on väri, sekä impulsiivinen maalausjälki. Maalatessa olen antanut tunteiden, viettien, kehon ja sattumien ohjata tekemistäni. Maalaan akryyliväreillä mdf-levylle. Maalatessa pesen myös paljon värisotkuja pois, ja lopputuloksena onkin ohuesti ja nopeasti maalattuja teoksia. Välillä myös maalilätäköt saavat maalata. Teokseni syntyvät suunnittelematta läsnä tässä hetkessä. Myös itse maalaaminen synnyttää onnen tunteen.

Onneni voi olla jollekkin toiselle jotain ihan muuta. Katsoja saa nähdä teokset itsensä läpi, ja heijastaa niihin oman sisäisen maailmansa.
Jokainen tuntee ja näkee värin eri tavoin.”

Päivi Kukkasniemi, 2020

 

Päivi Kukkasniemi valmistui Vapaasta Taidekoulusta 2006 ja Lahden Taideinstituutista 2013. Hän on maalannut aktiivisesti useita yksityisnäyttelyitä, sekä osallistunut moniin yhteisnäyttelyihin.

 

Aiemmat näyttelyt:

Päivi Kukkasniemi | Maalauksia
9.1. – 28.1.2021 | Galleria G12

 

Lisätietoja:
Galleria G12, Annankatu 16, Helsinki | www.galleria12.fi | 044 717 7177 | info@galleria12.fi

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näyttelyt
Päivi Kukkasniemi
Maalauksia
22.02 - 12.03.2024
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa