Kari Mokko

TV-toimittajana YLE:ssä, diplomaattina Washingtonisssa, valtioneuvoston viestintäjohtajana ja yritysjohdon neuvonantajana pitkän ja näkyvän julkisen uran tehnyt Kari Mokko on itseoppinut taiteilija. Hän on pitänyt pääkaupunkiseudulla kolme näyttelyä – Galleria Aarnissa 2016, Galleria Puuterihuoneessa 2018 ja Galleria G12:ssa 2020. Mokon taiteesta ovat kirjoittaneet muun muassa Helsingin Sanomat, Anna, Iltasanomat, Glorian Koti ja Länsiväylä.

 

Aiemmat näyttelyt:
Kari Mokko
With Birds We Share This Lonely View
19.9. – 8.10.2020 | Galleria G12, Helsinki

Ihmisen elämä on kaunis ja karhea tie. Sen pintojen, värien ja mutkien ymmärtämisen paras opettaja on ismeistä, traditioista ja suuntauksista vapaa elämä itse. Miksi tavoitella ja hyväksyä yksi joukolla seurattava totuus, kun vain yhtä ei ole koskaan ollut olemassakaan?

Kari Mokko, 2020
 

With Birds We Share This Lonely View on espoolaisen kuvataiteilijan Kari Mokon 10 kookkaan maalauksen leiskuva näyttelykokonaisuus. Se linjaa inhimillisen tulkinnan, vapauden ja optimistisen ulkopuolisuuden sanomaa maailmaan, joka yrittää vaatia meiltä jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutumista virallisiin periaatteisiin, ideologioihin sekä joukkoistettujen massojen liikkeisiin.

 

 

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa