Laura Pajunen

Laura Pajunen (1992, Ylöjärvi) on Helsingissä asuva ja työskentelevä kuvataiteilija. Öljyvärit ovat Pajusen intohimo ja hänen teosten keskiössä ovat ihmishahmot sekä tunneilmaisua korostavat kokeelliset värimaailmat. Pajusta kiinnostaa kuvata arkisten hetkien yksityisyyttä, passiivisia henkilöitä, kehollisuutta ja henkisiä sekä fyysisiä kivun kokemuksia. Teoksissa hän tutkii värien vaikutusta tunnelman luomisessa ja pyrkii tavoittelee harmonisia ja mieleenpainuvia värikokonaisuuksia.

Pajunen on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopistosta vuonna 2019 ja opiskelee parhaillaan muotoilijaksi Metropolian korkeakoulussa tekstiilisuunnittelun linjalla. Pajunen on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä Suomessa vuoden 2021 aikana, osallistunut sitä ennen useisiin ryhmänäyttelyihin sekä myynyt teoksia yksityiskokoelmiin.

 

Aiemmat näyttelyt:

Laura Pajunen
L E P O

16.10. – 4.11.2021  | Galleria G12, (tila 2)

Lepo -näyttely on kokonaisuus Pajusen viimeisimmästä tuotannosta. Teoksia yhdistävinä aiheina ovat kodin yksityisyydessä oleilevat ihmishahmot ja heidän lemmikit; lepo ja koti ovat olleet arjen keskiössä kuluneen vuoden aikana, myös yksinäisyys. Näinä aikoina ovat korostuneet ne ilot, joita lemmikit läsnäolollaan meille suo.

 

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näyttelyt
Laura Pajunen
L E P O
16.10 - 04.11.2021
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa