Ulla Remes

Ulla Remes (s.1970 Pielavesi) asuu ja työskentelee Kuopiossa. Hän on mm. Suomen Taidemaalariliiton ja Ars Liberan (Kuopion kuvataiteilijatry) jäsen ja hänen teoksia on monissa julkisissa kokoelmissa muun muassa Jyväskylän taidemuseon,  Lapinlahden taidemuseon, Kuopion kaupungin ja Kuopion seurakuntayhtymän ja VB-valokuvakeskuksen kokoelmissa. 

 

Aiemmat näyttelyt: 

Ulla Remes
Iltavalossa

17.5. – 30.5.2013
 | G12 Kuopio 

Iltavalossa -näyttely koostuu maalauksista, joissa ohuen tussimaalauksen rinnalla kohoaa paksun värin materian tuntu. Herkän ja vahvan olemuksellinen samanaikaisuus, monien kokemusten rinnakkaisuus ovat Remeksen teemoja. 

Maalausten lähtökohta on luonnossa, tunnelmissa, joita sävyttää tilanteen lisäksi läsnäolijan kokemus, tunteet. Maisema piirtää mielen kuvaa väkevästi, hetkessä, ja väri avaa tilan korkeammalle ja syvemmälle. 

Suurin osa teoksista on maalattu Suomen Taidemaalariliiton taiteilijaresidenssissä Italian Firenzessä Grassinan ateljeetalossa syksyllä 2012. Mukana on myös Pohjois-Savon taidetoimikunnan residenssissä Arenys de Marissa Kataloniassa Espanjassa 2013 maalattuja teoksia. 

Lämmin kiitos Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Savon maakuntarahastolle, Taiteen edistämiskeskukselle ja Suomen Taidemaalariliitolle. 

 

Lisätietoja:  G12 HELSINKI, Annankatu 16, Helsinki | www.galleria12.fi | 044 717 7177 | info@galleria12.fi 

Taiteilijan teokset taidekaupassa

esillä näyttelyssä
Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa