Kuinka taidekauppa toimii

G12 Gallerialla on suuri taidekokoelma, josta löytyy grafiikkaa, maalauksia, piirroksia, valokuvia, veistoksia ja lasitaidetta. Myynnissä ja lainattavissa oleviin teoksiin voi tutustua gallerian verkkokaupassa, josta teokset voi tilata. Lisätiedoissa voi kertoa, jos teokset haluaa ensin katsottavaksi gallerialle tai tarvitsee teoksille lähetyksen sekä haluamastaan maksutavasta (taidelainaus tai kertamaksu). Verkkokaupassamme teoksia ei pysty maksamaan vaan lähetämme maksutiedot tarkistettuamme teosten saatavuuden. Varauksia otetaan vastaan puhelimitse aukioloaikoina (ti – to 12 – 17, pe – su 12 – 16) ja sähköpostitse.
044 717 7177 |  info@galleria12.fi

Tilattuasi / tiedusteltuasi teoksia verkkokaupan kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse (info@galleria12.fi), tarkistamme teoksien saatavuuden ja otamme mahdollisimman pikaisesti yhteyttä teihin sähköpostitse.

Taidelainaus tarkoittaa, että voit kokeilla teoksen sopivuutta kuukausivuokraa vastaan sekä ostaa teoksen korottomalla ja kuluttomalla osamaksulla. Gallerian verkkokaupan ja näyttelyiden teokset voi ostaa kertaostona tai taidelainalla.

Huomioithan, että verkkokaupan teokset ovat varastossa, joten pyydäthän ennen vierailuasi sinua kiinnostavat teokset katsottavaksi gallerialle. Vierailulle voit varata myös henkilökohtaisen ajan.

Tervetuloa tutustumaan palveluun ja valikoimaamme!

Huomio! Tekijänoikeudet teoksiin ja niiden kuviin säilyvät aina taiteilijalla tekijänoikeuslain mukaan.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Näytä suosikit

Hae galleriasta

Hae taiteilijaa, teoksen nimeä tai avainsanaa